Nis

Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında  Okulumuz Bahçesine "FİDAN DİKİMİ" Gerçekleştirdik.Okulumuzun Bahçe Sınırlarına Çit Oluşturacak Fidanlar Toprakla Buluştu.Projeyi Hazırlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Teşekkür Ediyoruz.

Nis

"MEDİNE USULÜ İFTAR" Allah Resulünün Sade ve Tevazu İftar Sofrasını Öğrencilerimizle Paylaştık.  Köprülü Mehmet Paşa Camii Avlusunda Meslek Dersleri öğretmenimiz Elif USTAÖMER in Organizesi ile Çorba, Su ve Ekmekten Oluşan Menümüzle Rasulullahın Sade Yaşantısını İdrak Etmeye Çalıştık.Günümüzde ki Lüks İftar Sofralarından Uzaklaşarak Ramazan Ayının Hikmetini Anlamaya Yönelik Bir İftar Sofrasında Buluşan Öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize Teşekkür Ederiz.Yüce Mevlâ Peygamberimizi ve Sünnetini Hayatımızın  Her Aşamasında Anlamayı ve Yaşamayı Nasip Etsin İnşallah.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 'ASKIDA MEYVE' etkinliğini gerçekleştirdik.Projeyi oluşturan ve öğrencilerimizin toplumda ihtiyaç sahibi insanlara karşı daha duyarlı bireyler olması için gayret gösteren  öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

"Sosyal Sorumluluk Projesi "Kapsamında Vezirköprü Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.    Ziyareti gerçekleştiren okul Müdürümüze ,Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale zaferinin 109.yıldönümünü öğrencilerimizin hazırladığı programla gerçekleştirdik.Programı hazırlayan öğrencilerimize ve Edebiyat öğretmenimiz Yusuf BAKCAK a teşekkür ediyoruz.

Mrt

"Hakkıdır Hakk’a tapan milletimin istiklal!"

İstiklal Marşı’mızın kabulünün 103. yıldönümünde milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle ve minnetle yad ediyoruz.

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 103. Yıldönümü vesilesiyle Program icra ettik.Programı hazırlayan öğrencilerimize ve Edebiyat Öğretmenimiz Ertan ÖZDEMİR e teşekkür ediyoruz.

Mrt

"Geleceğin Denizcileri ve Çeken Akıntısı" Başlıklı konferansı için okulumuza gelen Sahil Güvenlik Komutanlığından Dnz.Teğmen Göktuğ KOÇAR 'a  okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

ÖĞRENCİMİZ ÖDÜLÜNÜ ALDI.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulu ve Mehmet Akif ERSOY u Anma Günü, Mehmet Akif ve İstiklal Marşı konulu Kompozisyon Yarışmasında  İlçe 3.sü olan Öğrencimiz Abdülkadir ÇALIŞKAN ı ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

ŞEHİT MÜFTÜ İMAM HATİP ORTAOKULU ve MUSTAFA TUNÇ ORTAOKULU TANITIM İÇİN OKULUMUZU ZİYARET ETTİ,8.Sınıf öğrencileri tercihleri öncesinde okulları ziyaret ederek ilçede ki liseleri yakinen görerek tanıma fırsatı buldukları ziyaretler yapmakta.Biz de okulumuzu ziyarete gelen öğrencilere okulumuzu anlatarak davet ettik,okulumuzun tanıtımını yapan Müdür Yardımcılarımız Ali GEBEŞLİ ve Hüseyin YILDIZ 'a ,rehber öğretmenimiz Mesut KARAMAN teşekkür ediyoruz.

Mrt

Birbirinden güzel seslerin yarıştığı İLAHİ OKUMA yarışmamızın finalini gerçekleştirdik.

Yarışmamıza katılan tüm öğrencilerimize ve Programın hazırlanmasında emeği geçen müdür Yardımcımız Ali GEBEŞLİ ve Meslek dersleri öğretmenimiz Elif USTAÖMER e teşekkür ederiz.

Mrt

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN " VAKTİ KUŞANMAK "PROJESİ KAPSAMINDA İLÇE MÜFTÜMÜZ NACİ YALÇINKAYA "NAMAZ VE ORUÇ "KONULU KONFERANS VERDİ.

Şbt

Berat Kandili Programını Meslek Dersleri öğretmenimiz Ali GEBEŞLİ nin hazırlamış olduğu ilahi grubu ile icra ettik.Öğrencilerimizin Kuranı Kerim tilavetinde bulunduğu, Mevlidi Şerif okuduğu, ilahi korosunun ilahileriyle cemaatimize coşkulu anlar yaşandığı gecede Vaaz ve Yatsı namazını Okul Müdürümüz Mehmet Ali VAR icra ederken Meslek Dersleri öğretmenimiz Selim AÇIKGÖZ programımızın Duasını yaptı.

Şbt

Berat Kandili Programını

Ock

2023-2024  Eğitim - Öğretim Yılı Dönem Ortası Danışma Kurulu toplantısını yaptık. Katılımlarından dolayı resmi  kurum ve sivil toplum örgütleri temsilcilerine teşekkür ediyoruz.Okulumuz için hayırlı kararların alındığı yararlı bir toplantı icra ettik.Okul Müdürümüz Mehmet Ali VAR in başkanlığında, İlçe müftülüğü Şube Müdürü Abdul Bahri BİLİŞMEK,Vezirköprü Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Murat ÖZATA,İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Gazi, Şehit Müftü imam hatip ortaokulu Müdürü Mustafa ÖZDEMİR,Hafızlık Kuran kursu Müdürü Yusuf ÇOBAN, Müdür Yardımcımız Ali GEBEŞLİ, Müdür Yardımcımız Hüseyin YILDIZ, Pansiyon Müdür Yardımcımız Uğur AÇIKGÖZ, Sarıdibek Çpl-imam Hatip ortaokulu Müdür Yardımcısı Murat GERGİN,VİHDER İlçe Başkanı Ahmet KORKMAZ ,Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Mehmet YAMAN,Vihder Başkan Yardımcısı Hadi ÇELEBİ, Vihder Muhasibi Eyüp VAR,Vezirköprü İlçe Gençlik spor Kuran  Kursu öğretici Necip BAŞ, Okul aile Birliği Başkanımız Musa KAYA hocalarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem Sonu  Karnelerimiz Dağıttık.

Tüm Öğrencilerimizi Tebrik Eder ,Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize İyi Tatiller Dileriz.