Ekm

GENÇ SADA KUR'-AN-I KERİM-İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI OKUL FİNALİNİ YAPTIK.Samsunda okulumuzu temsil edecek öğrencimize başarılar diliyoruz.

Değerler Eğitimi Kulübü

Ekim ayı değeri olan "Nezaket" bilincini oluşturmak için öğretmen ve öğrencilerimiz arasında nezaket maçı düzenledi.

Nezaket sahaya indi.

Ekm

Cumhuriyetin 100 .yılında Vezirköprü Adatepeli Şehidimiz J.Komando Er Baykal KALYONCUOĞLU nun annesini ve akabinde kabrini ziyaret ettik. Şehidimizi ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Resul ÖZATA, Okul Müdürümüz Sn Mehmet Ali VAR, Meslek Dersleri öğretmenlerimiz Ali GEBEŞLİ, Elif USTAÖMER, Ayşenur KIRCALI, ve Hafızlarımız katıldı.1999 yılında Tunceli Ovacık ta hain terör örgütü pkk tarafından şehit edilen şehidimizin mekanı cennet olsun.

Ekm

İsrailin yıllarca süren katliamını ,müslüman filistinlilerin yurtlarından edilişini ve öldürülen masum çocukların durumunu anlatan GAZZE konulu programımızla öğrencilerimize GAZZE konusunu ve müslümanların almasın gereken tavrı anlatarak,kudüsün müslümanlar için  önemini anlattık.Programı hazırlayan Meslek Dersleri öğretmenlerimize teşekkür edriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 fidanla geleceğe nefes olduk.

Vezirköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak organize ettiğimiz,Cumhuriyerin 100. Yılda 100 Fidan etkinliğine katılan Sn. İlçe Kaymakamımız Özgür Kaya Bey ve katılımcı kurum amirlerimiz siyasi partilerimizin temsilcileri, kıymetli öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte, bu anlamlı etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ekm

Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Ali VAR teneffüs aralarında öğrencilere ve öğretmenlere çay simit ikramında bulunarak güzel bir gelenek oluşturdu.İkramlar için öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Müdürümüz e teşekkür etti.

Ekm

VİHDER (Vezirköprü İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği)okulumuzu ziyaret ederek,yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

Okul aile birliği toplantımızı gerçekleştirdik.

Ekm

İmam-Hatip okullarımızın kuruluşunu anlatan programımızla 13-17 Ekim İmam-Hatipler haftamızı kutladık.Programı hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Genç Bilaller Ezan Okuma yarışmasında okulumuzu İl'de temsil edecek öğrencimizin seçimi için okulumuzda Ezanı Güzel Okuma Yarışması gerçekleştirildi.Yarışmamıza Vezirköprü İmam Hatip Ortaokulu öğrencileride katılarak güzel bir program icra edildi.Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz idaresi ve öğretmenlerinin büyük gayretiyle halı sahamızda kavuşuyoruz.Öğrencilerimiz hali sahamızda oynayacağımız turnuvaları iple çekiyoruz diyerek sevinçlerini ifade ettiler.

Ekm

İLÇE KAYMAKAMIMIZ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ!

İlçe kaymakamımız Okul Ziyaretleri Kapsamında Okulumuzu Ziyaret Etti.

Okulumuzu ve pansiyonumuzu ziyaret eden Vezirköprü İlçe Kaymakamımız Sn.Özgür KAYA'ya ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Resul  ÖZATA'ya ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sn. Muhsin YILDIZ 'a teşekkür ediyoruz.

Haz

202-2023 YILI MEZUNİYET TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK. TÖRENDE ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZE HİTAP EDEN  OKUL MÜDÜRÜMÜZ MEHMET ALİ VAR ŞİİRLE VEDA ETTİ. MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE HEDİYE VE BELGELERİ TAKDİM EDİLDİKTEN SONRA PASTA KESİMİ VE FOTAĞRAF ÇEKİMİYLE TÖREN SONA ERDİ. KATILIM SAĞLAYAN ÖĞRETMEN VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

İmam Hatip günleri kapsamında Okulumuzda "Sene Sonu Bahar Şenliği" programı yapıldı. Katılım sağlayan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Muhsin Yıldız ve İbrahim Sezer'e, İlçe Gençlik Spor Md. Mehmet Uyar'a, Eğitim Bir Bşk Mehmet Yaman'a, Öğretmenevi Md.Hasan Dursun'a, HEM Md. Mustafa Kaya'ya, Okul Müdürü arkadaşlara, misafirlere teşekkür ederim. Ayrıca emeği geçen Ercan bey ile öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, teşekkür ediyorum.

May

VEZİRKÖPRÜ İMAM HATİPLİLER DERNEĞİ(VİHDER) TARAFINDAN OKULUMUZ 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YEMEK İKRAMI YAPILDI. TAŞHAN'DA YAPILAN YEMEKTE İLÇE MÜFTÜMÜZ, OKUL MÜDÜRÜMÜZ, VİHDER YÖNETİMİ ÖĞRENCİLERE HİTAP ETTİLER. SÖZ ALAN BAZI ÖĞRENCİLERİMİZDE GEREK ŞİİRLE GEREKSE DUYGULARINI İFADE EDEREK TEŞŞEKKÜR ETTİLER.