Kas

24 kasım öğretmenler günü münasebetiyle şehit öğretmenlerimiz ve ebediyete irtihal eden merhum öğretmenlerimizin ruhuna ithafen mevlidi şerif okuduk.Programa Vezirköprü İlçe Kaymakamımız      Sn Özgür KAYA,Milli Eğitim Müdürürümüz Sn Resul ÖZATA ve İlçe müftümüz Sn Naci YALÇINKAYA ve halkımız katıldı.Allahu teala şehit olan öğretmenlerimize ve vefat eden Öğretmenlerimize rahmet eylesin.

Kas

Vefatının 85.yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ü ,silah arkadaşlarını ve vatanımız uğruna hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Kas

Din öğretimi genel müdürlüğünün imam hatip liseleri arasında her yıl düzenlemiş olduğu ülke çapında ki yarışmaya okulumuzu hafızlık ve hutbe yarışmalarında temsil edecek öğrencilerimizin seçimini yaptık.Hafızlıkta 1.olan 9-P sınıfından Mehmet Akif ÇOBAN ve hutbe yarışmasında 1.olan 12-A sınıfından Mehmet Emin BİLGİN e ödüleri okul Müdürümüz MEHMET Ali VAR tarafından verildi.Öğrencilerimiz tebrik eder ve il de girecekleri yarışmada başarılar dileriz.

Kas

OKUSAM Projesi doğrultusunda, 26 Ekim 2023 Perşembe günü saat 09:30'da  okul kütüphanemzide öğretmen, öğrencilerimizle Cumhuriyet'in kuruluş sürecini ve önemini anlatan kitaplar okuduk.

Ekm

Cumhuriyetin 100.yılı etkinlikleri kapsamında serbest kürsüde konuşan öğrencilerimizin Cumhuriyetin hakkında yorumlarını dinledik.

Ekm

27.10.2023 Cuma günü okulumuz öğrencileri ile Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim ve İlahiyat fakülteleri ziyaret edildi. Dr.Öğr.Üyesi Esat Şanlı ve Dr.Öğr.Üyesi Hatice Epli öğrencilerimize hitap ettiler ve Eğitim Fakültesini tanıttılar. İlahiyat Fakültesinde ise 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu öğretmenimiz Ayşenur KIRCALI  öğrencilerimize fakülteyi tanıttı. Sonrasında Samsun'un turistik değer taşıyan diğer bölgeleri de ziyaret edildi. Gezinin düzenlenmesinde emek veren idare ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

İlahi koromuzla Köprülü Mehmet Paşa Camii'nde Şehitlerimizin ruhuna ithafen Mevlid-i Şerif okuduk.

Cumhuriyetin 100 yılı etkinlikleri kapsamında Şehitlerimizin ruhuna Mevlid-i Şerif okuduk.Allahu teala   şehitlerimizin emaneti vatanımıza sahip çıkabilmeyi nasip etsin inşallah.

Ekm

GENÇ SADA KUR'-AN-I KERİM-İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI OKUL FİNALİNİ YAPTIK.Samsunda okulumuzu temsil edecek öğrencimize başarılar diliyoruz.

Değerler Eğitimi Kulübü

Ekim ayı değeri olan "Nezaket" bilincini oluşturmak için öğretmen ve öğrencilerimiz arasında nezaket maçı düzenledi.

Nezaket sahaya indi.

Ekm

Cumhuriyetin 100 .yılında Vezirköprü Adatepeli Şehidimiz J.Komando Er Baykal KALYONCUOĞLU nun annesini ve akabinde kabrini ziyaret ettik. Şehidimizi ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Resul ÖZATA, Okul Müdürümüz Sn Mehmet Ali VAR, Meslek Dersleri öğretmenlerimiz Ali GEBEŞLİ, Elif USTAÖMER, Ayşenur KIRCALI, ve Hafızlarımız katıldı.1999 yılında Tunceli Ovacık ta hain terör örgütü pkk tarafından şehit edilen şehidimizin mekanı cennet olsun.

Ekm

İsrailin yıllarca süren katliamını ,müslüman filistinlilerin yurtlarından edilişini ve öldürülen masum çocukların durumunu anlatan GAZZE konulu programımızla öğrencilerimize GAZZE konusunu ve müslümanların almasın gereken tavrı anlatarak,kudüsün müslümanlar için  önemini anlattık.Programı hazırlayan Meslek Dersleri öğretmenlerimize teşekkür edriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 fidanla geleceğe nefes olduk.

Vezirköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak organize ettiğimiz,Cumhuriyerin 100. Yılda 100 Fidan etkinliğine katılan Sn. İlçe Kaymakamımız Özgür Kaya Bey ve katılımcı kurum amirlerimiz siyasi partilerimizin temsilcileri, kıymetli öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte, bu anlamlı etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Ekm

Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Ali VAR teneffüs aralarında öğrencilere ve öğretmenlere çay simit ikramında bulunarak güzel bir gelenek oluşturdu.İkramlar için öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Müdürümüz e teşekkür etti.

Ekm

VİHDER (Vezirköprü İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği)okulumuzu ziyaret ederek,yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.