2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

Okul aile birliği toplantımızı gerçekleştirdik.

Ekm

İmam-Hatip okullarımızın kuruluşunu anlatan programımızla 13-17 Ekim İmam-Hatipler haftamızı kutladık.Programı hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Genç Bilaller Ezan Okuma yarışmasında okulumuzu İl'de temsil edecek öğrencimizin seçimi için okulumuzda Ezanı Güzel Okuma Yarışması gerçekleştirildi.Yarışmamıza Vezirköprü İmam Hatip Ortaokulu öğrencileride katılarak güzel bir program icra edildi.Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz idaresi ve öğretmenlerinin büyük gayretiyle halı sahamızda kavuşuyoruz.Öğrencilerimiz hali sahamızda oynayacağımız turnuvaları iple çekiyoruz diyerek sevinçlerini ifade ettiler.

Ekm

İLÇE KAYMAKAMIMIZ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ!

İlçe kaymakamımız Okul Ziyaretleri Kapsamında Okulumuzu Ziyaret Etti.

Okulumuzu ve pansiyonumuzu ziyaret eden Vezirköprü İlçe Kaymakamımız Sn.Özgür KAYA'ya ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Resul  ÖZATA'ya ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sn. Muhsin YILDIZ 'a teşekkür ediyoruz.

Haz

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ SONA ERMESİ NEDENİYLE KARNE TÖRENİ DÜZENLENDİ. TÖRENDE ÖĞRENCİLERİMİZE; KARNE, TAKDİR, TEŞEKKÜR ONUR VE ÇEŞİTLİ YARIŞMA BELGELERİ VERİLDİ. OKUL MÜDÜRÜNÜN HAYIRLI BİR TATİL GEÇİRİLMESİ TEMENNİSİYLE TÖREN SONA ERDİ.

Haz

202-2023 YILI MEZUNİYET TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK. TÖRENDE ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZE HİTAP EDEN  OKUL MÜDÜRÜMÜZ MEHMET ALİ VAR ŞİİRLE VEDA ETTİ. MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE HEDİYE VE BELGELERİ TAKDİM EDİLDİKTEN SONRA PASTA KESİMİ VE FOTAĞRAF ÇEKİMİYLE TÖREN SONA ERDİ. KATILIM SAĞLAYAN ÖĞRETMEN VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Haz

İmam Hatip günleri kapsamında Okulumuzda "Sene Sonu Bahar Şenliği" programı yapıldı. Katılım sağlayan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Muhsin Yıldız ve İbrahim Sezer'e, İlçe Gençlik Spor Md. Mehmet Uyar'a, Eğitim Bir Bşk Mehmet Yaman'a, Öğretmenevi Md.Hasan Dursun'a, HEM Md. Mustafa Kaya'ya, Okul Müdürü arkadaşlara, misafirlere teşekkür ederim. Ayrıca emeği geçen Ercan bey ile öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, teşekkür ediyorum.

May

VEZİRKÖPRÜ İMAM HATİPLİLER DERNEĞİ(VİHDER) TARAFINDAN OKULUMUZ 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YEMEK İKRAMI YAPILDI. TAŞHAN'DA YAPILAN YEMEKTE İLÇE MÜFTÜMÜZ, OKUL MÜDÜRÜMÜZ, VİHDER YÖNETİMİ ÖĞRENCİLERE HİTAP ETTİLER. SÖZ ALAN BAZI ÖĞRENCİLERİMİZDE GEREK ŞİİRLE GEREKSE DUYGULARINI İFADE EDEREK TEŞŞEKKÜR ETTİLER.

May

OKULUMUZ 11/A VE 11/P SISNIFLARI ARASINDA "TEKNOLOJİ FAYDALI MI? ZARARLI MI?" KONULU MÜNAZARA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. HER İKİ SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN GÜZEL SAVUNMALARI SONUCUNDA TEKNOLOJİ FAYDALI TEZİNİ SAVUNAN 11/A SINIFIMIZ GALİP GELDİ. PROGRAMI HAZIRLAYAN EDEBİYAT ÖĞRETMENLERİMİZ: KENAN BAYRAM VE YUSUF BAKCAK'A VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2022-TR01-KA121-SCH Okul Egitim Akreditasyonu  Erasmus projesi  kapsamında okulumuzdan 2 öğretmen ve 7 öğrenci Romanyanin Yas şehrine staj için gittiler. Orada yaşadıkları tecrübeleri öğretmen ve öğrencilerimizle paylaştılar. kendilerine teşekkür ederiz.

Öğretmenlerimiz, geleneksel iftar programını bu sene okulumuzda gerçekleştirdi.

İftar programını organize eden okul idaremize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Allahu teala tutmuş olduğumuz oruçlarımızı kabul eylesin.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE SAVAŞININ YILDÖNÜMÜ MÜNASEBETİYLE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLADIĞI PROGRAMDA ÇANAKKALE ZAFERİ VE ÖNEMİ HAKKINDA ANI, KONUŞMALAR VE SİNEVİZYON GÖSTERİSİ SUNUMU YAPILDI. EMEK VEREN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 102. YILI MÜNASEBETİYLE OKULUMUZDA EDEBİYAT ÖĞRETMENİMİZ ERTAN ÖZDEMİR ÖNDERLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI PROGRAM İCRA EDİLDİ.