Mrt

Okulumuzdan bir gurup öğrenci ve 1 öğretmen; 2022 Dönemi Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu çerçevesinde 12/03/2023-19/03/2023 tarihleri arasında "Romanya Lasi Colegiul National Vasile Alecsandri High School"da düzenlenecek olan Erasmus Projesi için Romanya'ya gittiler. Staj boyunca yapılacak çalışmalarda başarılar dileriz.

Mrt

ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI KAPSAMINDA; KIRGIZ YAZAR CENGİZ AYTMATOV PANELİ HAZIRLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ BİZLERE YAZAR HAKKINDA GÜZEL BİR SUNUM YAPTILAR. PANALİN HAZIRLANMASINDA EMEK VEREN; MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENİMİZ AYŞENUR KIRCALI'YA, FELSEFE ÖĞRETMENİMİZ ÖZLEM AKKAYA'YA, BİYOLOJİ ÖĞRETMENİMİZ EMEL YENER'E VE PANALİ SUNAN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

MİLLİ EĞİTİM BAKANLĞI STANDARDİZASYON VE KALİTE HİZMET BİRİMİ TARAFINDAN OKULLARIMIZA VERİLEN "OKULUM TEMİZ BELGEMİZ" YENİLENMİŞTİR.

Ock

Öğrencilerimizin bilgi ve kültür düzeyini artırmak için sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan öğrencilerimize ve emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.